OFERTES 2009 [X] CERRAR VENTANA
 Español  Català  Inglés  Alemany  Francés  Italiano  Portugues 
  Cercar allotjament:
inici serveis ofertes allotjaments situació formentera enllaços reserves
  • Reserva online
  • Arrivada:
  • Sortida:
Benvinguts a Viajes Islamar. La nostra agència va obrir el primer establiment a l’illa de Formentera l’any 1986; des de llavors, oferim amb gran dedicació i entusiasme tota mena de serveis turístics, tant els relacionats amb serveis com a agència receptiva com els que es deriven d’una agència emissora. Navegueu per la nostra pàgina web i descobriu les diferents opcions que us podem oferir per a les vacances a la nostra illa.

Si heu decidit gaudir de les merescudes vacances que heu somiat tot l’any a la nostra bella i tranquil•la illa de Formentera, us convidem a confiar-nos-en l’organització. Podeu tenir la seguretat que us sabrem proporcionar l’establiment adequat a les vostres necessitats o preferències per l’àmplia oferta d’allotjaments, hotels, cases i apartaments que posem a la vostra disposició.

Si a la nostra dilatada trajectòria i experiència hi afegim la nostra condició de formenterencs, estem en situació d’assegurar-vos assessorament davant qualsevol problema, dificultat o imprevist que pugui sorgir durant els dies de descans. Per a més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, ja sigui directament o a través dels nostres formularis de reserves. Tenim oficines a Eivissa i Formentera.

Esperem que Formentera sigui l’opció escollida per a les vostres vacances i que a Viajes Islamar tinguem l’oportunitat de fer que les vostres expectatives es compleixin.

VIAJES ISLAMAR
Les vostres vacances són la nostra feina.


 

  <   Tots els drets reservats © 2006 Viajes Islamar, S.A. | avis legal | diseny web | contacte